Even voorstellen

Lucia Thakoersing

Directeur Zorg

Lucia Thakoersing is als eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de geboden zorg op alle locaties. Lucia heeft een Bachelor Public & Non-Profit Management van de Hogeschool van Amsterdam. In haar dertig jaar ervaring in de jeugdzorg, psychiatrische zorg en maatschappelijk werk was zij o.a. werkzaam in management posities bij het Medisch Kinderdagverblijf Amsterdam, Bureau Jeugdzorg Haaglanden en de Jeugdreclassering. Lucia woont in Arnhem en is naast haar werk verbonden aan een
aantal maatschappelijke initiatieven.

Arnold Groot

Directeur bedrijfsvoering

Arnold Groot is verantwoordelijk voor financiën, juridische zaken, IT, facilitair beheer en de personeelsadministratie. Hij heeft een Master of Science-diploma van de Universiteit Twente en een Master of Business Administration van Henley Management College (UK). Bovendien kan hij zeilen en houtbewerken. Arnold heeft langjarige ervaring in de productie van olie en gas en in stroomopwekking. Hij is naast zijn rol bij 4 Your Care zorggroep verbonden aan het Koninklijk Instituut van Ingenieurs en aan start-ups in de energieopwekking.

 

 


Sharon Alibocus

Zorgmanager 

Sharon Alibocus is als Zorgmanager verantwoordelijk voor de zorg op alle locaties en stuurt de coördinatoren aan. Sharon werkt nauw samen met de wijkcoaches en is eindverantwoordelijk voor de indicaties en toekenningen.

Ze heeft na haar opleiding specifieke doelgroepen een managementopleiding gedaan, daarnaast heeft Sharon bij het  CAK gewerkt in het team PGB zaken en heeft daar ook trainingen gegeven.

Sharon werkt vanaf de start in 2012  bij 4YC en is met de organisatie meegegroeid, zij is gepassioneerd en betrokken bij haar werk en de organisatie.